Tanssikausi päättyy etuajassa koronarajoituksista johtuen: kaikki loppuvuoden tunnit peruttu 3.12. alkaen

Jaa tämä kirjoitus

Varsinais-Suomen koronatilanteen huonontumisesta ja uusista kiristyneistä suosituksista johtuen joudumme valitettavasti päättämään kauden etuajassa, eli perumaan kaikki loppukauden tanssitunnit torstaista 3.12. alkaen. Huomenna keskiviikkona 2.12. tunnit pidetään vielä normaalisti.

Kaikkien sarjakorttiemme voimassaoloaikaa pidennetään yhdellä kuukaudella. Kuukauden Anytimen ostaneiden tanssioikeutta jatketaan keväällä menetettyjen päivien ajan verran, ja koko syksyn 2020 Anytimen hankkineiden tanssioikeutta jatketaan keväällä kahdella viikolla. Erillismaksullisten kurssien (parisalsa-, paribachata, dancehall jne.) osallistujille lähetetään erikseen sähköpostilla tietoa korvaavuuksista 10.12. mennessä. Myös loppuvuoden workshoppien (parisalsan starttikurssi 5.12., salsaluento 12.12., reggaetonin alkeet 15.12.) osallistujille lähetetään pian toimintaohjeet sähköpostitse. Toivomme kaikki mahdolliset kysymykset mieluiten sähköpostitse: [email protected] Kiitos kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä tässä vaikeassa tilanteessa.

Haluan sydämestäni kiittää kaikkia tanssijoitamme ja tukijoitamme kuluneesta vuodesta. Kiitos sihteereillemme Katalle ja Angelinalle, tanssinopettajillemme Merille, Pauliinalle, Evelle, Mirkalle, Juulialle, Carlokselle, Matiakselle, Pinjalle, Liisalle, Oonalle, Sallalle, Pauliinalle, Idalle, Hannalle, Sariannalle, Lotalle ja Elviiralle sekä siivoojallemme Oonalle. Olette tehneet uskomattoman hyvää työtä näinä epävarmoina aikoina.

Toivon, että koronatilanne helpottaa mahdollisimman pian. Toivon, että ensi vuosi on meille kaikille valoisampi ja kevyempi. Uutta kohti.

Jos haluat tukea tanssiyhteisömme toimintaa, tsekkaa joululahjatarjouksemme. Kiitos!

Tauon aikana voit myös tanssia online-tunneillamme kotoa käsin!

Voimia kaikille.

– Anna

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin