Huomenna tiistaina 23.9. Flamassa poikkeuksellinen tanssiaikataulu peruttujen dancehall-tuntien tilalla

Jaa tämä kirjoitus

Huomenna keskiviikkona 23.9. Flamassa nautitaan poikkeuksellisesti dancehall-tuntien sijaan reggaetonin alkeista ja Waistline tekniikka -tunnista. Eve on valitettavasti sairaslomalla, joten hänen Dancehall steps/technique -tuntinsa sekä Dancehall-kurssinsa ovat peruttuja tältä viikolta. Olemme lähettäneet kaikille tunneille ilmoittautuneille erikseen sähköpostia asiasta ja pahoittelemme tätä muutosta.
Tervetuloa kuitenkin kanssamme tanssimaan toisten tuntien merkeissä, tässä vielä kootusti huomisen aikataulu:
 
Sali 1
16.15 Twerk, alkeet – Meri
17.15 Soolobachata, alkeet – Pinja
18.15 Reggaeton, alkeet – Anna
19.15 Bachata Ladies Style, keskitaso – Pinja
20.15 Paribachata, keskitaso -kurssi – Pinja
 
Sali 2
16.15 Voguing, alkeet – Lotta
 
18.15 Paribachata, alkeet -kurssi – Pinja
19.15 Waistline tekniikka, avoin taso – Meri
Kaikille soolotunneille on tällä hetkellä vielä paikkoja vapaana, mutta varaathan paikkasi tunneille etukäteen ajanvarausjärjestelmämme kautta. Paribachata-kursseille on ollut jo aiemmin erillinen kurssimaksu, joten näille tunneille ei valitettavasti pääse vain yhdelle kerralle kokeilemaan.
Lisätietoa: [email protected]

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!