Flaman tanssiryhmät Flama Crew , Bouncy Crew ja Basemint Crew hakevat uusia tanssijoita!

Jaa tämä kirjoitus

Rakastatko esiintymistä? Haluaisitko kehittyä lisää tanssijana ja treenata tavoitteellisesti rennossa porukassa?

Haemme Tanssistudio Flaman esiintyviin tanssiryhmiin, Flama Crew’hun sekä Bouncy Crew’hun, uusia tanssijoita syksylle 2019.

Flama Crew

Latin-show -tanssiryhmä Flama Crew hakee viittä uutta naistanssijaa syksylle 2019. Ryhmä esiintyy aktiivisesti mm. erilaisissa yritys- ja yksityisjuhlissa ja muissa tilaisuuksissa, Flaman omissa tanssibileissä ja muissa tapahtumissa. Ryhmää vetää Flaman perustaja Anna Tolppa.

Milloin ryhmä treenaa?
Ryhmä treenaa syyskaudella 2019 perjantaisin klo 19.15–20.15. Syksyn treenimaksu ajalta 6.9.–13.12. (ei treenejä pe 6.12.) on 150 €. Maksu kattaa 14 treenituntia. Lisäksi ryhmään osallistujien tulee osallistua perjantaiden Salsa Ladies Style -tunneille klo 18.15–19.15. Ryhmään osallistuminen edellyttää täysipainoista sitoutumista treenaamiseen ja ryhmän toimintaan.

Kuka voi hakea ryhmään? 
Voit hakea ryhmään, jos sinulla on tanssikokemusta useamman vuoden ajalta ja nautit esiintymisestä ja tavoitteellisesta treenaamisesta. Kaikkein tärkeintä on innostus ja sitoutuminen harjoitteluun. Ryhmän päälajeja ovat salsa, bachata ja reggaeton. Korkokengillä tanssimisen tulisi luonnistua sinulta.

Miten haen ryhmään? 
Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot tanssiharrastustaustastasi ja miksi haluat hakea ryhmään. Lähetä max. 1 sivun pituinen motivaatiokirje 4.8. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]. Viestin liitteeksi voit halutessasi lisätä myös lyhyen max. 1 min pitkän tanssivideon itsestäsi. Videolla voit tanssia omaa vahvinta lajiasi. Videon lähettäminen on vapaaehtoista. Motivaatiokirjeen lähettäneille järjestetään koetanssitilaisuus perjantaina 30.8. klo 19.15–20.30.

Lisätietoa ryhmästä saat Annalta: [email protected].

Bouncy Crew

Bouncy Crew on Tanssistudio Flaman esiintyvä twerk-ryhmä. Ryhmä esiintyy aktiivisesti mm. erilaisissa juhlissa ja muissa tapahtumissa. Ryhmää vetää Flaman twerkmama Meri Niemi.

Milloin ryhmä treenaa?
Ryhmä treenaa syyskaudella 2019 maanantaisin klo 20.15–21.45. Syksyn treenimaksu ajalta 2.9.–13.12. on 150 €. Maksu kattaa 21 treenituntia. Ryhmään osallistuminen edellyttää täysipainoista sitoutumista treenaamiseen ja ryhmän toimintaan. Ryhmän treeneihin osallistumisen lisäksi jäseniltä toivotaan aktiivista osallistumista myös twerkin viikkotunneille.

Kuka voi hakea ryhmään? 
Voit hakea ryhmään, jos sinulla on twerkin perustekniikat hallussa ja nautit esiintymisestä ja tavoitteellisesta treenaamisesta. Kaikkein tärkeintä on innostus ja sitoutuminen harjoitteluun.

Miten haen ryhmään? 
Kirjoita ytimekäs motivaatiokirje, jossa kerrot twerkkaus- ja mahdollisesta muusta tanssitaustasi ja miksi haluat hakea ryhmään. Lähetä max. 1 sivun pituinen motivaatiokirje 4.8. mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Viestin liitteeksi tulee lisätä myös lyhyt max. 1 min pitkä twerkvideo itsestäsi. Videot hävitetään hakuprosessin päätyttyä. Motivaatiokirjeen lähettäneille järjestetään tarvittaessa vielä erillinen koetanssitilaisuus.

Lisätietoa ryhmästä saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Basemint Crew

Flaman esiintyvä street-tanssiryhmä Basemint Crew hakee uusia jäseniä! Pienryhmän tunneilla treenataan koreografioita, kehitetään tanssijoiden tekniikkaa, sekä itsevarmuutta esiintymiseen. Ryhmän jäseniltä vaaditaan sitoutumista harjoituksissa käymiseen. Kaikki streetistä innostuneet ovat tervetulleita ryhmään. Sinulla ei tarvitse olla pitkällistä tanssitaustaa, kunhan innostus ja kiinnostus street-lajeja, kuten hip hopia, kohtaan on suuri. Tarvittaessa hakijoille järjestetään myös koetanssitunti.

Street-pienryhmää vetää Petronella ´Nella´ Lehtiniemi. Basemint Crew treenaa syksyllä 2019 kaksi kertaa viikossa: keskiviikkoisin klo 20.45-21.45 ja torstaisin klo 20.30-22.00. Kausimaksu street-ryhmän kevätkaudelle on 250 €. Treenikausi alkaa 4.9. ja päättyy 12.12.2019.

Hae ryhmään lähettämällä motivaatiokirjeesi 12.8. mennessä osoitteeseen: [email protected] Kirjoita kirjeeseen miten haluat kehittyä ja miksi tanssit. Kirjoita myös mikäli sinulla on jotain erityistoiveita ryhmän toimintaan liittyen.

Ryhmän vetäjä Petronella on pitkän linjan street-tanssija. Streetin harrastaminen alkoi 13- vuotiaana Porissa. Tanssittuaan usean vuoden sekä katutanssin että nykytanssin parissa Nella valmistui tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta Outokummusta keväällä 2017.

Opettajana Nella on energinen ja kannustava. Erilaiset tanssityylit kiehtovat Nellaa ja hän on muodostanut oman tapansa liikkua monen eri tyylilajin summana. Nykytanssi ja Street ovat kulkeneet mukana opetustyylissä pitkään ja hän yhdistelee näiden kahden suunnan liikekieltä omassa tanssissaan. Tanssi on Nellalle jakamista ja itsensä ylittämistä. ”Energiaa, jota on vaikea kuvailla. Elämäntapa ja rakas asia.” Nellaa tanssissa kiehtoo yhteisöllisyys, uniikit liikelaadut ja ihmiset, jotka tanssivat sydämensä pohjasta. Tanssi kuuluu kaikille.

Katso kuvia ja videoita Basemintin esityksistä ja treeneistä.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin