Tuntimuutoksia syksyn aikatauluun: Voguing, Aamufiesta ja Dance Fiesta poistuvat aikataulusta, tilalle toinen reggaetonin alkeistunti ja uutuustunti Confidance

Jaa tämä kirjoitus

Joudumme tekemään muutamia muutoksia syksyn aikatauluun vähäisten kävijämäärien vuoksi:

  • Tiistain klo 16:15-17:15 Dance Fiesta vaihtuu Annan Reggaetonin alkeisiin. Reggaetonin alkeistunnille voi siis osallistua jatkossa sekä tiistaisin että torstaisin. Tämän viikon Dance Fiesta pidetään vielä normaalisti, eli muutos astuu voimaan tiistaina 30.10.
  • Torstain klo 11:00-12:00 Aamufiesta joudutaan valitettavasti poistamaan syysaikataulusta kokonaan. Muutos astuu voimaan heti, eli tämän viikon (25.10) torstain tuntia ei enää pidetä.
  • Keskiviikon klo 16:15-17:15 Voguing alkeet -tunti poistuu aikataulusta. Tilalle tulee uutuustunti Confidance, jonka pitää Hanna Heinonen. Tämän viikon Voguing alkeet pidetään vielä normaalisti, eli muutos astuu voimaan keskiviikkona 31.10.

Pahoittelemme muutoksia.

 

UUTUUSTUNTI: CONFIDANCE
ConfiDance on vauhdikas tanssitunti, jossa on vaikutteita eri tanssityyleistä aina lattareista itämaiseen tanssiin, twerkiin ja dancehalliin. Koreografiat ja askelsarjat ovat helppoja ja tarkoituksena on nauttia liikkeen tuottamisesta sekä erilaisista rytmeistä. Tunti korostaa erityisesti mimmipoweria ja kannustaa jokaista hyväksymään oman itsensä sellaisena kuin on.

Confidance -tuntia ohjaa Hanna Heinonen. Hanna on personal trainer, koulutettu hieroja, toimintaterapeutti, ryhmäliikunta- sekä FAF:in Fascial ohjaaja. Hanna löysi tanssin ilon 14-vuotiaana aloitettuaan itämaisen tanssin harrastuksen ja on sen jälkeen treenannut monipuolisesti eri lajeja. Hannan tunneilla tärkeää on liikkumisen ilo sekä itsetunnon parantaminen ja omasta kehostaan nauttiminen.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin