Merin sairastumisen vuoksi ensi viikon twerk- ja Flawless Diva -tunneilla sijaiset

Jaa tämä kirjoitus

Flunssa-aalto jyllää edelleen, ja tämän huomaa myös täällä meillä Tanssistudio Flamassa. Twerk-ohjaajamme Meri Niemen sairastumisen vuoksi ensi viikon twerk-tunneille on luvassa pieniä muutoksia ohjaajien tiimoilta. Huomenna maanantaina 12.3. twerkin alkeet klo 18:15–19:15 ja twerkin jatkon klo 19:15–20:15 pitää tänään Supertreeneissäkin ohjannut Emilia Söderholm ja Flawless Diva -tunnin klo 20:15–21:15 ohjaa show- ja Show Heels -tanssituntiopettajamme Pauliina Latva. Mitä todennäköisemmin Meri ei ole vielä opetuskunnossa tulevana torstainakaan, joten torstain 15.3. TwerkOut! -tunnin sijaisena toimii myöskin Emilia. Twerk-tunneilla on joka tapauksessa luvassa Merin tunneilta tuttuja liikkeitä ja koreografioita.

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin