Keskiviikon 17.1. showtanssin alkeet ja Show Heels -tunti peruttu, muuten tunnit normaalisti

Jaa tämä kirjoitus

Valitettavasti ohjaajamme Pauliina Latva on edelleen sairaana, joten sopivan sijaisen puuttuessa olemme valitettavasti joutuneet perumaan huomisen keskiviikon showtanssin alkeet -tunnin sekä Show Heels -tunnin. Muuten kokeiluviikkokeskiviikon aikataulu on sama, eli 
klo 10–11 aamulla Miran lempeä nykytanssi
klo 16.15–17.15 Annan Latin Fiesta
klo 17.15–18.15 Annan Reggaeton ja
klo 18.15–19.15 Brianin Paribachatan alkeet

Varmista pääsysi loppuviikon tunneille ja varaa paikkasi varausjärjestelmämme kautta osoitteessa https://flama.fi/ajanvarauskalenteri/. Suosittelemme tekemään varauksen erityisesti paritunneille, sillä sitä kautta saamme paremmin seurattua tuntien viejä-seuraaja -tasapainoa. Varauksen teko kannattaa aina, sillä tuolloin voit olla varma, että sinulle on paikka tunneillamme. Osa tunneistamme on hyvin suosittuja, ja esimerkiksi eilisen maanantain twerkin alkeistunti ja Flawless Diva -tunti olivat aivan täynnä, ja viikonlopun twerk-tiiviskurssimme on Hard Core -tuntia lukuunottamatta jo loppuunmyyty. Varaa siis paikkasi ajoissa! Jos kaipaat apua varausjärjestelmämme käytössä, toimistotiimimme auttaa mielellään; Anna, Emilia ja Katariina ovat tavoitettavissa Flaman aukioloaikoina paikan päällä ja muuten apua saa sähköpostitse sekä Tanssistudio Flaman Facebookin kautta.

Kokeiluviikot jatkuvat vielä tämän viikon loppuun asti, joten jokaisen tunnin hinta on vain 5 euroa! Käytä etu hyödyksesi ja tule kokeilemaan uusia tanssilajeja ihanien tanssinopettajiemme johdolla. Kutsu kaverisikin mukaan Facebookin kautta, ja päästä tanssin riemu valloilleen!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin