Aikataulumuutoksia!

Jaa tämä kirjoitus

Keskiviikkoillan Fascial-tuntia pitävä Hannamme ei pääse loukkaantumisensa vuoksi pitämään huomenna tuntia, joten tämän viikon Fascial tunti on poikkeuksellisesti peruttu. Sen sijaan keskiviikkoaamun Salsa Ladies 60+ -tunti sekä maanantai-illan Dance Rumbita® -tunti poistuvat pysyvästi tämän syksyn aikataulustamme vähäisen kävijämäärän vuoksi. Pahoittelemme näitä muutoksia. Kaikki ovat kuitenkin äärimmäisen tervetulleita kaikille muille tunneille, esimerkiksi tiistain Latin Ladies -tunnille klo 20.15–21.15 ja torstain soolosalsan alkeistunnille klo 20.15–21.15. Huomaattehan myös, että olemme yleisön pyynnöstä muuttaneet keskiviikon Show Heels -tunnin avoimen tason tunniksi, joten jo heti huomenna voi tulla kokeilemaan korkokengillä tanssimista.
 
Tanssin riemua kaikille ja aurinkoista tiistaipäivää!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin