Sairastumisista johtuen muutoksia ke 20.9. tuntitarjonnassa

Jaa tämä kirjoitus

Valitettavasti Flama ei ole voinut välttyä tämän syksyn flunssa-aallolta, vaan tänään Pauliina ja Miran tunteja sijaistavaksi lupautunut Maria ovat sairastuneet äkillisesti. Tästä johtuen tämän päivän Showtanssi nuoret -ja Nykytanssi-tunnit joudutaan perumaan. Pikaista paranemista Pauliinalle ja Marialle, ja toivottavasti kaikki te tanssijamme pysytte terveinä. 
 
Sairastumisista huolimatta illan Showtanssin alkeet ja Show heels -tunti pidetään. Tuolloin ohjaajana toimii poikkeuksellisesti Anna Tolppa. Illan viimeisenä tuntina normaalin aikataulun mukaisesti Fascial. Pahoittelut näistä äkillisistä muutoksista. Toivottavasti tapaamme kaikesta huolimatta illalla tanssin merkeissä. Muistattehan ottaa kaverinkin mukaan.
 
Auringon pilkettä päivään!
 
Unfortunately, we have not been able to avoid this new autumn flu bug, but our instructors Pauliina and Maria have got sick. As a result, we have to cancel today’s Show Dance, youth -and Contemporary Dance -classes. We are hoping that Pauliina and Maria get better soon and the autumn flu bug won’t find any of you, our dancers. 
 
Despite of these sudden changes, our classes Show Dance, basics and Show Heels will take place today. Exceptionally, we will have Anna Tolppa as the instructor of these classes. The last class of today, Fascial, will be held normally. We apologize for these changes. In spite of all, we hope to see you tonight. And don’t forget to take your friends with you.
 
Sending you more sunshine today!

Innostaisiko tanssitunti?

Tutustu tanssitunteihimme tai hyppää suoraan verkkokauppaamme!

Tutustu myös näihin

tanssiryhmät

Flaman tanssiryhmät hakevat uusia jäseniä

Flamassa on useita esiintyviä tanssiryhmiä, jotka esittävät muun muassa kariabialaista lattarimeininkiä, rohkeaa twerkkiä ja sensuellia show burlesque -tunnelmaa. Neljä Flaman tanssiryhmää etsii nyt innostuneita ja motivoituneita tanssijoita kevätkaudelle 2023. Tanssiryhmät treenaavat sovittuina ajankohtina ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa.

workshopit

Tammikuu alkaa workshopeilla – ilmoittaudu mukaan!

Flaman kevätkausi käynnistyy virallisesti maanantaina 9.1.2023, mutta otamme pienen varaslähdön uuteen kauteen jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Tällöin järjestämme useita inspiroivia workshopeja niin vasta-alkajille kuin pidempään tanssineille. Lajeja löytyy soolosalsasta balettiin. Kurkkaa alta aikataulut!